Известие

Collapse
No announcement yet.

Download EPER

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Download EPER

Колеги, някаква представа от къде може да се изтегли ЕПЕР ? След преинсталация разбрах, че детето е погризало диска и не можах да го излекувам. Онзи руския сайт с онлайн направо ми скъсва нервите. Докато заредя моята кола ми прекратява сесията. Нещо не намерих и активни торенти.
    164 2.5 TD 93г.

Ето от тук:
    http://axm-auto.com/
    П.П. Сега виждам , че искаш да изтеглиш. Това е онлайн.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Даа, просто схемите са ми нужни, не толкова за части. И много добре систематизирани.
      164 2.5 TD 93г.

Comment

Какво е EPER
        Alfa164 T.S 148++ HP
        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Ами фирмено софтуерче на концерна Фиат, където има скици и други общи данни. Общо взето можеш да видиш кое къде е и как трябва да се монтира. Това е съвсем накратко. Ако знаеш какво е "Аутодата" /това с което ти търсят части по магазините/ това е вариант за италианските автомобили.
          164 2.5 TD 93г.

Comment

Аз знам какво е аутодата и имам послента и версия дори 3.18, но явно ти незнаеш какво е това,(не се обиждай) в Аутодата пише колко да си напомпиш гумите и някава рисунка на ангренажния ремък, туй то.
            Alfa164 T.S 148++ HP

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer
              Аз знам какво е аутодата и имам послента и версия дори 3.18, но явно ти незнаеш какво е това,(не се обиждай) в Аутодата пише колко да си напомпиш гумите и някава рисунка на ангренажния ремък, туй то.

Добре де Tech doc имах предвид, обърках се. Ако това си го виждал ще ти е по ясно. А относно Аутодата, тя е програма за обслужване на автомобила. Има бушони, релета, филтри, ремъци и километри на пробег между обслужването.
              164 2.5 TD 93г.

Comment

еи ти линк : http://valjo.rightnet.net/E-Per/

Comment

Първоначално публикувано от swetli
                  Нечовек си , а истинско злато. Скапах се да го търся това исо. Благодаря ти много !!!!
                  164 2.5 TD 93г.

Comment

имам и autodata 3.18 и vivid workshop.
                    само че незнам къде да ги сложа ,защото са големи4ки.

Comment

Аз тоя e-per го разгледах но отново не ми харесва, двигателя ми го има на картинки с някакви оръфани контури .И убиме няма да го различа от този на фиат примерно.
                      Alfa164 T.S 148++ HP

Comment

Не гледай картинките. То като заредиш програмата колата ти я дава 156 на картинката ама твойта е минала покрай 156.Гледай какво пише.Някои картинки не отговарят.
                        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

на мен пък ми даде грешка при инсал. и немога да я отворя

Comment

Първоначално публикувано от наската
                            на мен пък ми даде грешка при инсал. и немога да я отворя
                            Тегли пак, при мен работи перфектно. Може и проблем с операционната система да имаш .
                            164 2.5 TD 93г.

Comment

исписва ми "този фаил няма програма сварзана с него за произвеждане на това деиствие саздайте сварзване от контролния панел опзий на папките"нямам никаква идея за какво става на вапрос ако някой може да ми обясни ще му бъда благодарен

Comment

Working...
                              X