Колеги, някаква представа от къде може да се изтегли ЕПЕР ? След преинсталация разбрах, че детето е погризало диска и не можах да го излекувам. Онзи руския сайт с онлайн направо ми скъсва нервите. Докато заредя моята кола ми прекратява сесията. Нещо не намерих и активни торенти.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Download EPER
Collapse
X
-
Ами фирмено софтуерче на концерна Фиат, където има скици и други общи данни. Общо взето можеш да видиш кое къде е и как трябва да се монтира. Това е съвсем накратко. Ако знаеш какво е "Аутодата" /това с което ти търсят части по магазините/ това е вариант за италианските автомобили.164 2.5 TD 93г.
Comment
-
Аз знам какво е аутодата и имам послента и версия дори 3.18, но явно ти незнаеш какво е това,(не се обиждай) в Аутодата пише колко да си напомпиш гумите и някава рисунка на ангренажния ремък, туй то.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaracerАз знам какво е аутодата и имам послента и версия дори 3.18, но явно ти незнаеш какво е това,(не се обиждай) в Аутодата пише колко да си напомпиш гумите и някава рисунка на ангренажния ремък, туй то.
Добре де Tech doc имах предвид, обърках се. Ако това си го виждал ще ти е по ясно. А относно Аутодата, тя е програма за обслужване на автомобила. Има бушони, релета, филтри, ремъци и километри на пробег между обслужването.164 2.5 TD 93г.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от swetliеи ти линк : http://valjo.rightnet.net/E-Per/164 2.5 TD 93г.
Comment
-
Не гледай картинките. То като заредиш програмата колата ти я дава 156 на картинката ама твойта е минала покрай 156.Гледай какво пише.Някои картинки не отговарят.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
исписва ми "този фаил няма програма сварзана с него за произвеждане на това деиствие саздайте сварзване от контролния панел опзий на папките"нямам никаква идея за какво става на вапрос ако някой може да ми обясни ще му бъда благодарен
Comment
Comment